UN SĂRUT FRANȚUZESC ÎN LONDRA

Un roman la fel de captivant precum pânza unui păianjen, întrețesut cu fire de acțiune, Un sarut frantuzescparanormal, și mai presus de toate, pasiune. O poveste de dragoste într-o poveste de viață, capabilă să vă înfierbânte trupurile și să vă răscolească visele.

Gerard Leon şi Linda Coriola luptă pentru aceeaşi cauză. Nobilul doctor francez şi frumoasa sculptoriţă italiană îşi petrec timpul la Hope — un centru londonez de tratament pentru copiii bolnavi de cancer. Însuşi aerul dintre ei scânteiază de atracţie, însă trecutul Lindei îngreunează sarcina lui Gerard de a-i înţelege traumele.

În căutarea unui leac pentru cancer pleacă împreună spre Transilvania, acel misterior ținut din inima Carpaților. Acolo se rătăcesc şi au o experienţă bizară în pădurea Hoia-Baciu, supranumită “Triunghiul românesc al Bermudelor”. Dar nimeni nu îi crede, pentru că nu au nici o dovadă a acelei experienţe. Sau au?…

*Un sărut franţuzesc în Londra este disponibilă şi în limba engleză pe toate website-urile principale unde se vând cărți.

Varianta în limba română este disponibilă în format electronic pe majoritatea website-urilor unde se vând cărți online, inclusiv iTunes, Google Play, Kobo, Barnes&Noble, Smashwords, etc.